Verv

Korpsleder

Vi søker en ivrig og selvstendig person som ønsker å jobbe med oppfølging av musikanter, hjelpe andre foreldre til å stille opp for korpset, bidra til å arrangere spesielle begivenheter og slik bygge det gode miljøet vi gjerne vil ha. Er dette deg?
Holmliaskolenes musikkorps er i en spennende periode med økt innsats på å både rekruttere og beholde musikanter. Er korps må alltid bygges videre, og vi har flere spennende pågående prosjekter for å sørge for at korpset stadig fornyes og tiltrekker seg barn og ungdom.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.
Andre fordeler: nyt rikelig med levende musikk i forskjellige tonearter

Uniformskomitémedlem

Vi søker en eller flere snille og hjelpsomme, men organiserte personer som kan hjelpe til med å levere ut og få tilbake uniformer og tilhørende effekter.
Kunnskaper om klær og mote er en fordel, men erfaring med å kle på barn teller tyngst.Nødvendig arbeidsinnsats er svært sesongbetont, med en svært viktig topp på kveldstid onsdager  i april/mai og sporadiske oppgaver resten av året. Jobben lar seg lett kombinere med andre stillinger og oppgaver.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.
Andre fordeler: du får stadig oppleve det stolte øyeblikket når en liten aspirant får på seg sin første korpsuniform.

Loppekomitémedlem

Vi søker uvanlig selvstendige personer med stor arbeidskapasitet for å bidra til å planlegge og gjennomføre loppemarkeder. Erfaring med enten antikviteter, menneskemengder, hamburgere, skiutstyr, varebiler og/eller tilhengere, tekstiler, vaffelsteking, sikringer, bøker, kunst, barn, møbler, sortering, uidentifiserbare objekter (vanligvis ikke-flygende), elektriske apparater, glass, separerte sokker og votter, samlere, leker, familiefoto, sko, sykkelreparasjon, kaker, klær eller søppelkonteinere er en fordel.
Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.
Andre fordeler: fritt valg i resterende varelager søndag ettermiddag

Instrumentsjauer

Vi søker ansvarsfulle, sterke men forsiktige menn og kvinner til forsiktig transport av dyre, vakre instrumenter og tilbehør.
Med erfaring fra flyttebransjen og/eller tilgang på romslig bil er du garantert jobb i sjauegruppa, men alle andre er også velkomne. Arbeidsinnsatsen er stort sett konsentrert før og etter konserter.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.
Andre fordeler: du lærer navn på instrumenter du aldri har møtt før, og blir sunnere og sterkere av ekstra trening
Driftes av Styreportalen AS